0879 580 864

За нас

Туристическа агенция „Рандеву“ работи на туристическия пазар в гр. Добрич от 1997 год. Дългогодишен партньор на много туроператори, хотелиери и превозвачи.
От момента на създаването си фирмата бележи непрекъснат възход, изразяващ се в трайно нарастване на обслужените от нея клиенти от една страна, и в постоянно усъвършенстване на организацията на работа и повишаване качеството на предлаганите разнообразни услуги.
Един радващ за нас статистически показател е фактът, че голяма част от клиентите ни пътуват с фирмата за втори, трети път, което очевидно означава, че са били доволни от обслужването и консумираните от тях услуги. Над половината от клиентите, които пътуват за първи път с нас, ни търсят след препоръка от близки и приятели.
Aгенция „Рандеву" предлага богат и разнообразен продукт, задоволяващ най–широк спектър от интереси. Предлаганите самолетни и автобусни програми са с богати маршрути, включващи различни градове и забележителности.
Предлагаме на своите клиенти и круизи, някои от които с най-луксозните лайнери, които кръстосват в момента световните морета.

Oсновна цел на агенция „Рандеву" е да бъдем максимално полезни на Вас, на Вашата компания, служители и семейство.